RIASZTÓBOLT - KAMERABOLT - HD IP kamerák: +36 70 314 9897 - DEMO ÉLŐKÉPEK - E-mail: startoljhu@gmail.com    

Kattintson IDE, ha PONTOS árakra kiváncsi. Árak és NAPI Termékek ITT! Irány a webshop.

Az oldalon látható termék fotók tájékoztató jellegűek, a beszerzés függvényében a termékek változhatnak a műszaki paraméterek megtartása mellett.


Válasszon terméket - MENÜ TÉRKÉP
 
PARADOX RIASZTÓ, AMAX IP kamera
Digitális forradalom!
- Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés!
WIFI, divat avagy WIFIÓLÓGIA!
- Napelemek, napelem árak!
GSM internet a kamerák eléréséhez.
IP PTZ kamera, 2mp!
POE vezérlés, POE vezérlő, CAT5 kábel.
- Lakás riasztó, üzlet riasztó.
Méhész riasztó, méhkaptár ŐR!
A digitális csoda, Megapixel rögzítés
WIFI, IP kamera - ONVIF kompatibilitás
IP kamera, vagy AHD, CVI, TVI
IP kamera, 8,16, 24 WIFI IP kapcsolattal
- Szerelés, akció, üzletpolitika, kamera
- WIFI kültéri kamera rendszer!
- Rendszám figyelés, direkt scan.
- 3 G router internet nélküli helyekre!
- Kisméretű mikrofon
- Balun Trafó, földhurok leválasztó
- GSM szuper házőrző
- Gyakori kérdések
- Rejtett kamera, autós kamera
- Hordozható rögzítő
- Garancia, szállítás, fizetés
- Műszaki felmérés és felügyelet
-GPS nyomkövetés GPS személy követés GPS
- Letöltések
- Elérhetőség
- Nyisson Internet kávézót
- GMS mobil riasztó, akár motorra is.
- GSM alapú vezetékes és rádiós riasztó

Műszaki információ:
06 70 314 9897


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt. A teljes kifejezések beírása mellett segítség lehet a törtszavas keresés is.

Keresendő szöveg:

Ajánlom a barátomnak:
    Nevem:  
Barátom e-mail címe:  


Kérjen ajánlatot napelemes rendszerre, szerelve, elemenként! Az olcsó energia!

ELadó Antikvárium

Nyaraljon gyógyfürdő mellett Kiskunmajsán

Domain név+MYSQL 6900,- + ÁFA

- Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés!- Az infrafilm beszerelése gyors, egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat és szaktudást.
- Az infrafilm szélessége 50 és 100 cm így követve a felületet geometriáját építhető ki a hasznos fűtött alapterület.
- A fűtőfelület dinamikusan teljes felületen adja le a hőt a bekapcsolást követően szinte azonnal. A teljes felület kisebb hőmérséklet mellett is azonos komfortérzetet biztosít kevesebb energia felvétel mellett.
- Carbon-szálas fűtőelemek, infrafilmek a legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak megfelelően az ISO 9001 szabvány szerint és a legmagasabb minőségellenőrzés mellett készülnek.
- Extra vékony padlófűtési rendszer, már 4 cm telepítési magasságtól a meglévő padlóra is építhető.
- A sugárzó fűtések előnye, hogy nem a levegőt hanem az emberi test szöveteit stimulálja, előidézve a jobb vérkeringést, magasabb hőérzetet biztosítva. Az infrafilm padlófűtési rendszerek ideális hőmérsékletet biztosítnak a testnek és lábnak javítva a hőérzetet.
- Az INFRA fűtés ugyanolyan érzést kelt, mint a nap sugárzása. Helyettesíti a nap melegét, nem csak jó közérzetet nyújt, hanem az egészségünkre is számtalan jó hatást gyakorol, működése során negatív töltésű ION-okat hoz létre.
Üzemi hőmérséklet: 30℃ ~ 60℃
Felhasználási területek: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés, egyéb fűtést igénylő alkalmazások, mindezt az infrafilmmel.Számos helyen próbálják az energia takarékosság irányába vinni az infrafilm jellemzőket, sokan dobálóznak divatos kifejezésekkel. Elmondom, hogy bennünket milyen teljesen gyakorlati értékek fogtak meg.

0, A legfontosabb! Napelem rendszerrel kiegészítve közel nulla forint fűtési költség, pusztán egyszeri beruházással! Ez az infrafilm!
1, Miután a teljes felületen fűt az infrafilm, így a helységben egyenletes hőmérséklet hozható létre, és itt kapcsolódik be az energia felhasználás, a szabályozhatósága mint takarékosság, hisz akár helységenként is szabályozható a hőmérséklet. Tehetjük idővezérlővel, például a hálószoba csak este fűtött, a WC-ben elég 18 fok is és sorolhatnám tovább. Sőt mivel azonnal bekapcsol a fűtés a teljes felületen, ezért akár távolról is vezérelhetjük a megfelelő elektronika mellett.
2, Az extra vékony 0,4 mm-es infrafilm a javasolt szerelési technológia mellett is alacsony beépítési magasságot tesz lehetővé, használható új építésű ingatlannál, de felújításoknál is egyszerűen. 4-6 cm padló magasság kialakításával, akár otthoni barkácsolás mellett is.
3, Egyszerű és gyors beépíthetőség, napi akár 100 m2 felület is telepíthető, szerelhető.
4, A kettős élettani hatás, padlófűtés előnye javítva az alacsonyabb hőmérséklet mellett is a hőérzetet illetve a sugárzó infra hő a sejtekbe hatolva javítja a vérkeringést és a sejtek energia egyensúlyát.
5, Nincs karbantartási igény, nincs mozgó, kopó alkatrész, környezetbarát, nincs ártalmas károsanyag-kibocsátás, nincs szobákon keresztül kígyózó gépészet és gépészeti elem. Kézben tartható alacsony beruházási költség.Ez egy innovatív elektromos fűtési rendszer, melynek alapja a sugárzó hőt generáló szén réteg felvitele a PET filmre, valamint a réz vezető sín. Miután ez elektromos áram hatására infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, így kellemes komfort érzetet biztosít hatósugarában.
Ez a film ideális hőforrás arra az időtartamra melyben a fűtendő térben kívánunk tartózkodni, miután gyors felfűtést biztosít, kiválóan alkalmas templomok, lépcsőházak, szálláshelyek, hétvégi házak, lakóépületek, stb, fűtésére. Használható padlófelületen laminált parketta alá, falra vagy mennyezeti borítás alá gipszkarton borítással.
Árak
50 cm széles film
100 cm széles film


Infrafilm, infra fűtés, padlófűtés, mennyezet fútés.

Infra fűtőfilm telepítés video
Várjuk észrevételeit!

BRAND - Gyártóink akikre büszkék vagyunk!
SZAVAZÓ
Elegendő-e az oldalon található műszaki információ a vásárláshoz?
Igen, vásárolni fogok.
Nem, ez alapján nem tudok vásárolni.
Igen, de a vásárláshoz látni, megtekinteni szeretném a terméket.
Igen, de csak boltban vásárolnám meg a terméket.
Nem, mert nem vásárolok Interneten.
Igen, de további információra van szükség amit e-mailben, vagy telefonon megkaphatok.
Igen, de más típusú termékekre van szükség, ezért ahhoz kérünk ajánlatot.
Nem, mert csak olyan cégtől vásárolok aki helyben, a városomban van
    Köszönjük
SZAVAZÓ
Ön szerint hol nyissunk üzletet, amit szívesen keresné fel bemutató, vagy vásárlás céljából?
Róna utca, XIV kerület?
Klauzál tér, VII kerület?
Aladár utca, I kerület?
Érd, központ?
Pesti út, XVII kerület?
Dunaharaszti, központ?
Polgárdi, az autópályától 3 km?
    Köszönjük

Rengeteg hasznos információ, kamera összehasonlítások, éjszakai, nappali és internetes kamera képek, demo kameraszerver. Számos IP és web alapú rendszer, hordozható rögzítők, kamerák, autós kamerák, spéci eszközök. biztonsági kamera, kamera szerelés, kamera csere, objektív, ipari kamera, rejtett kamera, webkamera, web kamera, IP kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, LAN kamera, video rendszerek, kamera rendszerek, kamerarendszerek, kamerarendszer, sport gps, gyerek gps, kamera rendszer, digitális képrögzítés, rejtett kamera, éjszakai képek, infra kamera, infra ledes kamera, flotta követés, benzin lopás, megapixel kamera, Kamera, Rejtett kamera, Ipari kamera, DVR, Video megfigyelés, Biztonságtechnika, GPS nyomkövetés, GPS autó követés, Videokamera, GPS személy követés, Videomegfigyelés, biztonsági kamera, Sony Videokamera.


Hungarian Web Linkgyűjtemény