RIASZTÓBOLT - KAMERABOLT - HD IP kamerák: +36 70 314 9897 - DEMO ÉLŐKÉPEK - E-mail: startoljhu@gmail.com    

Kattintson IDE, ha PONTOS árakra kiváncsi. Árak és NAPI Termékek ITT! Irány a webshop.

Az oldalon látható termék fotók tájékoztató jellegűek, a beszerzés függvényében a termékek változhatnak a műszaki paraméterek megtartása mellett.


Válasszon terméket - MENÜ TÉRKÉP
 
PARADOX RIASZTÓ, AMAX IP kamera
Digitális forradalom!
- Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés!
WIFI, divat avagy WIFIÓLÓGIA!
- Napelemek, napelem árak!
GSM internet a kamerák eléréséhez.
IP PTZ kamera, 2mp!
POE vezérlés, POE vezérlő, CAT5 kábel.
- Lakás riasztó, üzlet riasztó.
Méhész riasztó, méhkaptár ŐR!
A digitális csoda, Megapixel rögzítés
WIFI, IP kamera - ONVIF kompatibilitás
IP kamera, vagy AHD, CVI, TVI
IP kamera, 8,16, 24 WIFI IP kapcsolattal
- Szerelés, akció, üzletpolitika, kamera
- WIFI kültéri kamera rendszer!
- Rendszám figyelés, direkt scan.
- 3 G router internet nélküli helyekre!
- Kisméretű mikrofon
- Balun Trafó, földhurok leválasztó
- GSM szuper házőrző
- Gyakori kérdések
- Rejtett kamera, autós kamera
- Hordozható rögzítő
- Garancia, szállítás, fizetés
- Műszaki felmérés és felügyelet
-GPS nyomkövetés GPS személy követés GPS
- Letöltések
- Elérhetőség
- Nyisson Internet kávézót
- GMS mobil riasztó, akár motorra is.
- GSM alapú vezetékes és rádiós riasztó

Műszaki információ:
06 70 314 9897


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt. A teljes kifejezések beírása mellett segítség lehet a törtszavas keresés is.

Keresendő szöveg:

Ajánlom a barátomnak:
    Nevem:  
Barátom e-mail címe:  


Kérjen ajánlatot napelemes rendszerre, szerelve, elemenként! Az olcsó energia!

ELadó Antikvárium

Nyaraljon gyógyfürdő mellett Kiskunmajsán

Domain név+MYSQL 6900,- + ÁFA

- Gyakori kérdések

BRAND - Gyártóink akikre büszkék vagyunk!
 • Kérdés.
  Tisztelt Ügyintéző

  Kíváncsi lennék az élő kameraképre amiről az oldalukon olvastam.
  Kamerarendszer kiépítése előtt állunk az egyik telephelyünkön, ahol az elsődleges szempont a távoli elérés lenne.

  A helyszínen visszanézésre nem igazán lesz lehetőség.

  Válaszszerű.
  - Az első és legfontosabb tény, minden esetben a rögzítőn tárolt anyag a legjobb minőségű, így a kritikus felvételeket mindig a rögzítőn kell megnézni. Ez alól nem kivétel a hálózatos-, Internetes-, okos telefonos- és sokszor az archivált felvétel sem. Gyakran hallom ezt a mondatot, hogy a rögzítőre nem teszünk monitort, majd megnézzük laptopon, meg kivesszük a winyót és hazavisszük, és persze az Internet.
  - Az Internetes, vagy szép szóval élve hálózatos elérés nagyon hasznos dolog, de nagyban függ a sávszélességtől és rögzítőn beállítható „küldött kép minőségétől”. Miért is? Mert a gyenge sávszélességhez csak egy butított képpel lehet alkalmazkodni, így sohasem lesz az okos telefonon és a laptopon olyan kép, mint helyben. Persze ez nem zárja ki a netes elérést, sőt hajrá. A távoli eléréshez még egy apróság, általában s szerverek 5 perces video fájlokat készítenek, ami ha sok a mozgás akkor azt jelenti, hogy valós időben mondjuk 5-8 perc, kevés mozgás mellett akár fél óra is lehet. Persze van más rendszer is. Na de egy ilyen fájl mérete 40-60 Mbyte, amit fel kell tudni tölteni szerver oldalon, ez nem egyszerű, így akár fél órát is ülhetünk a gép mellett.
  - Ja a winyót nem lehet kivenni és hazavinni, Ez biztonságtechnika és gagyi mami. Az archiválásról is egy szót, a DVR-ek általában egyszerű archiválást biztosítanak csak, tehát rövid idejű anyagok mentése és hordozhatósága. A számítógépes rendszerek sajátossága a stabil akár több napos archiválási ciklusok beállítása és végrehajtása. Na de a számok, mert van olyan rendszerünk ahol 80 kamera van és a leltár illetve vevő kiszolgálás alapja az archivált felvételek sokasága. Egy 16 kamerás szerver, normál mozgás mellett, mert persze csak mozgásra rögzítünk, napi 8-10 órás nyitva tartással, 10 napos anyag mérete 1 TB. Ja, és legalább 16-28 óra mire a szerver megírja az archivált lemezt, nem ám odamegyünk, dirr-durr csitt-csatt és megyünk haza, aztán egy sör mellett még ki is elemzi a felvételt a laptopunk.
  Na és miért is írtam le mindezt, azon túl, hogy unatkozom. Egyszerű az ok, mielőtt kamera rendszert veszek, meg kell tudnom fogalmazni pontosan mit szeretnék. Vagy hallgatok az eladóra a szép ingjében, elbeszélgetünk az Olimpiáról, meg a pecáról, meg a nőkről és veszek valamit, ami szépen mutat, de szart sem ér. Most nem arra buzdítok, hogy uccu neki és bújjuk a netet és halmozzuk a tudást, mert az elég vicces, amikor bejön egy vevő és a jel/zaj viszonyról kezd el kérdezni, meg hány sor a kamera. Elárulok egy titkot a kamera annyi soros amennyit ráírnak a papírjára és annyi csodát tud amit az eladó arca elbírt, ezt már csak „net fetisisztáknak” írtam. Ami nem hazudik a kamera bekapcsolva egy sima Tescós TV-én nézve, és amit látok! Higgyen a szemének, mert a távolról jött ember itt is azt mond, amit akar. Különben van olyan kameránk a bemutató teremben, ami 8000 pénzbe kerül nettó, és döbbenetes milyen jó képe van éjszaka és nappal is.

  Egy kicsit elkalandoztam.

  A kérdésre visszakanyarodva a szerelés előtt döntsék el, mit szeretnének látni és mennyire értékes a távoli elérés minősége. Így válasszanak rendszert.
  Ja és megint bekattant az agyam, most jön a nekem csilió-billió mega-giga netem van, tegye már meg, hogy elolvassa a szerződése apró betűs részét és ott is a FELTÖLTÉSI SEBESSÉGET. Na az lesz állandóan Önnél is, higgye el.
  Na és a szabad Internetes elérés megtekintéséhez kell IE böngésző, igen sajnos Internet Explorer, most mindenki elmesélheti, hogy mennyire nem használja, meg mennyire szar, meg …. Ha ezen túllendültük akkor kapcsolja be.
  Menü, eszközök - internet beállítások – biztonság fül – egyéni szint Na és itt!
  Minden olyan menüpont ahol szerepel az ACTIVEX szó, azt engedélyezni kell, vagy a tiltásról kérdés pozícióba kell kapcsolni.

  És ha ez nem elég, pl. munkahelyen, de otthon is előfordulhat, engedélyezni kell a tűzfalon átjutást, kikerülni a proxyt, kikapcsolni a vírusirtót, stb. Tehát szólni kell a rendszergazdának, aki nagyon morcos lesz, persze, de említsék meg neki, hogyha WIN7 operációs rendszer van a gépen, akkor még a Msconfig - Eszközök fül - UAC beállítások – csúszka értéke „0” beállítását is el kell végezni.

  Na és most jöhet a távoli elérés. Ha rákattintunk a linkre és megadjuk az elérhetőséghez szükséges adatokat, akkor a böngésző letölt egy ACTIVEX vezérlőt, amit persze elfogadunk, engedélyezünk és minden webhelyen futtatunk.
  Vagy töltse le a Download OCX menüpontra kattintva, ha van ilyen az oldalon.
  És ezek mennek mobillal is, persze.

  Kérem, jelezze, ha tudtunk segíteni, vagy van további kérdése.
 • A szereltesd magad csomag nem azt jelenti, hogy bárminemű technikai felkészültség nélkül, szinte magától összeáll egy rendszer. Hisz egy komolyabb TV vásárlása esetén is a programozás, a csatlakozók beszerzése, kábelek, mindezek után az összes használni kívánt eszköz rácsatlakoztatása nem kis feladat. Nos ez így van a mi csomagjainkkal is, tehát a kamera és DVR végpontokon lévő szabványos csatlakozók előre gyártott kábelekkel összekötve azonnal működőképesek, a magyar nyelvű alapján pedig beállítható a készülék. Aki ennek ellenére sem szívesen áll neki, annak lehetősége van szakember bevonására, kérhet előre gyártott kábeleket, ami pontos méretre készül, kábel, csatlakozó felhasználásával és nem előregyártva megvásárolható.
 • Felkapott kérdés lett a hangrögzítés!
  Kell néhány dolgot tisztázni ebben az ügyben is. A videotechnikában elsősorban a videojel rögzítése a cél, így a digitális rögzítők inkább opcióként kínálják a hangrögzítést. A leggyakoribb esetben a 4 csatornás rögzítő 1-2 hangot képes rögzíteni, a 8-16 csatornás digitális rögzítők max 4 hangot képesek rögzíteni. Persze ettől a klisétől bármikor el lehet térni, de az komoly költség növekedést jelent. Érdemes ezt az elején tisztázni, mert komoly fejfájástól kíméli meg magát az ember. A másik gondom a digitalizálás eredménye, a megszokott HIFI hangrögzítőkkel ellentétben ezek a digitális rögzítők törekednek a kis méretű fájlokra, aminek egyik eredménye a �rosszabb hangminőség.� Ezért minden esetben törekedni kell a legjobb mikrofon modulra, az általunk fejlesztett modul többszörös erősítést és erősítés szabályozás mellett szűrt táp bemenetet tartalmaz, ami újabb probléma forrást szüntet meg. A másik nagy erénye az összefűzhetőség, hisz mindenki úgy képzeli el a hangrögzítést, hogy egy adott helységbe, sokszor 100 m2 -re is egy mikrofont tervez, hát ez annyi mint halottnak a csók. Az általunk forgalmazott hang modulból 2-3 is párhuzamosan köthető, így még mindig csak egy bemenetet használtunk el a rögzítőnkön, az erősítés szabályozással pedig beállíthatjuk a -zajforrásokon felüli- legjobb hangminőséget.
 • Szerintem minden szakmában van olyan kérdés, amire azt mondja az ember, hogy ettől már kihullik a hajam. A mi szakmánkban ez a kérdés a következő módon néz ki, �milyen messzire lát el a kamera?. Nos, hogy rövidre zárjuk, ez tiszta fizika. A kamera olyan, mint a szem, sok száz kilométerre lát, de felismerni nem képes, csak a kellő képen közel lévő tárgyakat. Sőt a kamera sokkal rosszabb minőségű képmegjelenítő eszköz, mint a szem, sajnos, azonban van egy nagy előnye, hogy az objektívek cseréjével minden tárgy és objektum közel hozható és jól láthatóvá tehető, de ez nem azt jelenti, hogy több ezer m2 -t láttunk egyszerre, maximum csak azt az objektumot, rendszámot, kapubejárót, stb, de azt akár 100 méterről is. Visszatérve az alapgondolathoz! Tehát ha a kameránkkal mondjuk egy 100 m2 alapterületű parkolót nézünk akkor abban a megfigyelni kívánt ember, akinek max. 1 m2 a felülete, az a teljes terület 1%-át fogja kitenni. Így egyszerűen elképzelhető, hogy az emberünk a távolabbi széleken, tehát távol a kamerától, a képernyőn mintegy 1 cm-nél kisebb maszat jelenik meg, tehát felismerhetetlen. Persze ugyanaz az ember a kamera előtt szépen felismerhető. Tehát nagyon egyszerű a válasz, úgy kell megválasztani a kamerák számát, hogy azok maximum 20-50 m2 területet figyeljenek és az elhelyezésükből adódóan mindenképp el kelljen előttük haladni. Igen a spórolás itt nem kifizetődő, és én igazán azt sem hinném el, hogy van csili-vili szuper kamera és azzal minden gondunk megoldódik. Én nem láttam még ilyet, persze ez sem igaz, de az ára még a csillagok közelében van. Tehát ne bízzunk abban, hogy egy-két szuper kamera csodát, tesz, hanem inkább több közepes kamerát használjunk és örüljünk a döntésünk eredményének. A másik komoly kérdés, az éjszaka és messzire is tökéletesen látó kamera, ezt szintén felejtős történet. Én leginkább a kiegészítő világításban hiszek a számtalan sok infra led helyett, ennek is megvan az oka, hisz a ledek max 30-40 fokban világítnak és ráadásul koncentrálta, míg a kamera sokszor 60-70 fokot lát, ráadásul a fehér visszaverő felületek túllövik a fehér színt. Ja és azt sem felejtsük, hogy az éjszakai kép mindig fekete-fehér, ez sem segíti a képfelismerést. ha jól akarunk dönteni, akkor közepes kamerák, sok kiegészítő fénnyel, egy-két esetben nagy felbontású profibb kamera 30-40 leddel, kisebb látószögű beállításokkal. Ja és a spórolás maximum ésszerűségből fakadjon, ne a kamerák számából.
 • Internetes elérhetőség a kameráknak
  Végre minden forgalmazott rögzítőnk kérdés és mindenféle plusz opció nélkül elérhető az neten keresztül. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy DVR, vagy számítógép alapú rögzítő rendelkezik LAN port-al, amin keresztül beköthető egy tetszőleges hálózatba és sima IE böngésző segítségével elérhetővé válik az élőkép. Ha Interneten, távolról is szeretnénk elérni akkor helyben rendelkezni kell egy szélessávú Internet kapcsolattal és egy router-el. A router-nek rendelkeznie kell valamilyen, bármilyen DDNS beállítási lehetőséggel és így fix IP cím nélkül is elérhető lesz az élőkép, persze csak a sávszélességnek megfelelő sebességgel.
 • GPS mindenkinek.
  Egy kis szösszenet, mert ezt is tisztázni kell. Mi 3 alaptípust különböztetünk meg.
  1, Passzív nyomkövető, egyszerű USB eszköz, ami rendelkezik egy komoly robosztus vízzáró burkolattal és mágneses talppal. Azt tudni kell, hogy két ceruza akksival beállítástól függően akár 3-5 napig képes üzemelni, addig az adatokat rögzíti, majd a kiolvasás után az adatok alapján látni lehet az elmúlt napok útvonalát. Ami fontos, rálátás kell a -holdakra-, tehát az alvázra, csomagtartóba, utastérbe az ülés alá, stb az nem működik. Mehet a műszerfal, ha műanyag, oldal tükör, szintén ha műanyag. Egyszerű és kellemes eszköz, szeressük is, de megvannak a korlátai.
  2, Aktív nyomkövetés, de SMS alapon. Mi is ez? A készülék a beállított időpontokban SMS-ben elküldi a pillanatnyi helyzetét, ami aztán az Internetes térképünkön lefordítható a térképek nyelvére és láthatóvá válik a GPS nyomkövető helyzete. Én azt szoktam mondani, hogy az SMS alapú eszközök elsősorban vagyonvédelmi célra alkalmasak, egy csomó olyan funkciót tudnak ami ezt szolgálja. Pl., Geo fence a megadott területet elhagyva riasztást küld, alacsony a tápfesznél riasztást küld, parkolási módban a kocsi elmozdulását követően riasztást küld, sebesség túllépés esetén riasztást küld, SOS gombbal riasztás generálható pillanatnyi helyzet megjelöléssel. A gyakorlat azt mutatja, hogy 12-24 órát képesek üzemelni.
  3, Aktív nyomkövetés a neten, na az előbbi sok felsorolt funkciót felejtsük el, legalább is alapkiépítésben, hisz ezek nagyon megdrágítanák a használatot. Cserébe kinyílik a világ azoknak, akik olcsóbban, de 30 másodperce pontosan szeretnék látni a kocsijukat, legalább 10 napra visszamenőleg látni szeretnék az adatokat, azokat esetleg archíválni készülnek. Vagy csak egyszerűen egy csomó dolgot megálmodtak, mint a menetlevél, különböző szűrések, sebesség figyelés, persze ezek már plusz költségért. De így is megtalálható az egyensúly, a netes követés alapkiépítésben havi 2-3000 forint kártyadíjat jelentenek. Az Internetes oldal használata ingyenes! A netes verziónál a kívánságlista a csillagos ég, mint tankfigyelés, ajtófigyelés, motor kikapcsolás, belsőtér hőmérsékletfigyelés, stb. Csak a pénztárca bírja! Kocsiba beépítve nincs akksihoz kötve, különben maximum 18 óra üzemidő várható el 5 percenkénti mintavételezéssel.

  Akkor az első eset hosszú idejű, személy- és autó mozgásának utólagos rögzítése, második eset kiemelten vagyonvédelem, harmadik eset a nyílt tér és másodperces követés.
 • Autós kamera
  RG 59 KOAX dugó krimpelése
  F csatlakozó, toldáshoz
  Autós kamera
  Várjuk észrevételeit!

  BRAND - Gyártóink akikre büszkék vagyunk!
  SZAVAZÓ
  Elegendő-e az oldalon található műszaki információ a vásárláshoz?
  Igen, vásárolni fogok.
  Nem, ez alapján nem tudok vásárolni.
  Igen, de a vásárláshoz látni, megtekinteni szeretném a terméket.
  Igen, de csak boltban vásárolnám meg a terméket.
  Nem, mert nem vásárolok Interneten.
  Igen, de további információra van szükség amit e-mailben, vagy telefonon megkaphatok.
  Igen, de más típusú termékekre van szükség, ezért ahhoz kérünk ajánlatot.
  Nem, mert csak olyan cégtől vásárolok aki helyben, a városomban van
      Köszönjük
  SZAVAZÓ
  Ön szerint hol nyissunk üzletet, amit szívesen keresné fel bemutató, vagy vásárlás céljából?
  Róna utca, XIV kerület?
  Klauzál tér, VII kerület?
  Aladár utca, I kerület?
  Érd, központ?
  Pesti út, XVII kerület?
  Dunaharaszti, központ?
  Polgárdi, az autópályától 3 km?
      Köszönjük

  Rengeteg hasznos információ, kamera összehasonlítások, éjszakai, nappali és internetes kamera képek, demo kameraszerver. Számos IP és web alapú rendszer, hordozható rögzítők, kamerák, autós kamerák, spéci eszközök. biztonsági kamera, kamera szerelés, kamera csere, objektív, ipari kamera, rejtett kamera, webkamera, web kamera, IP kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, LAN kamera, video rendszerek, kamera rendszerek, kamerarendszerek, kamerarendszer, sport gps, gyerek gps, kamera rendszer, digitális képrögzítés, rejtett kamera, éjszakai képek, infra kamera, infra ledes kamera, flotta követés, benzin lopás, megapixel kamera, Kamera, Rejtett kamera, Ipari kamera, DVR, Video megfigyelés, Biztonságtechnika, GPS nyomkövetés, GPS autó követés, Videokamera, GPS személy követés, Videomegfigyelés, biztonsági kamera, Sony Videokamera.


  Hungarian Web Linkgyűjtemény