RIASZTÓBOLT - KAMERABOLT - HD IP kamerák: +36 70 314 9897 - DEMO ÉLŐKÉPEK - E-mail: startoljhu@gmail.com    

Kattintson IDE, ha PONTOS árakra kiváncsi. Árak és NAPI Termékek ITT! Irány a webshop.

Az oldalon látható termék fotók tájékoztató jellegűek, a beszerzés függvényében a termékek változhatnak a műszaki paraméterek megtartása mellett.


Válasszon terméket - MENÜ TÉRKÉP
 
PARADOX RIASZTÓ, AMAX IP kamera
Digitális forradalom!
- Infrafilm, infrafűtés és padló fűtés!
WIFI, divat avagy WIFIÓLÓGIA!
- Napelemek, napelem árak!
GSM internet a kamerák eléréséhez.
IP PTZ kamera, 2mp!
POE vezérlés, POE vezérlő, CAT5 kábel.
- Lakás riasztó, üzlet riasztó.
Méhész riasztó, méhkaptár ŐR!
A digitális csoda, Megapixel rögzítés
WIFI, IP kamera - ONVIF kompatibilitás
IP kamera, vagy AHD, CVI, TVI
IP kamera, 8,16, 24 WIFI IP kapcsolattal
- Szerelés, akció, üzletpolitika, kamera
- WIFI kültéri kamera rendszer!
- Rendszám figyelés, direkt scan.
- 3 G router internet nélküli helyekre!
- Kisméretű mikrofon
- Balun Trafó, földhurok leválasztó
- GSM szuper házőrző
- Gyakori kérdések
- Rejtett kamera, autós kamera
- Hordozható rögzítő
- Garancia, szállítás, fizetés
- Műszaki felmérés és felügyelet
-GPS nyomkövetés GPS személy követés GPS
- Letöltések
- Elérhetőség
- Nyisson Internet kávézót
- GMS mobil riasztó, akár motorra is.
- GSM alapú vezetékes és rádiós riasztó

Műszaki információ:
06 70 314 9897


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt. A teljes kifejezések beírása mellett segítség lehet a törtszavas keresés is.

Keresendő szöveg:

Ajánlom a barátomnak:
    Nevem:  
Barátom e-mail címe:  


Kérjen ajánlatot napelemes rendszerre, szerelve, elemenként! Az olcsó energia!

ELadó Antikvárium

Nyaraljon gyógyfürdő mellett Kiskunmajsán

Domain név+MYSQL 6900,- + ÁFA

IP kamera, vagy AHD, CVI, TVI

Nagyon kényelmes lett a biztonságtechnika, hisz a vásárlást követően szinte csak össze kell dugdosni az eszközöket és már van is kép.

Persze a programozáshoz sem ártana érteni és akkor nem az első betörés után derül ki, hogy a képrögzítés nem üzemel, vagy éppen a beállított képméret 322x288 pixel, azaz zsebfotó.

Visszakanyarodva a kényelemhez továbbra is ragaszkodik a piac, így egy szélessávú fejlesztéssel próbálják fenntartani a sufni tunningot a gyártók. Megszületett az AHD, CVI, TVI stb nagyobb felbontású kamera piac. Igaz van egy kis káosz a gyors bevezetés mögött és ez, ahogy egyre többet szeretnének kihozni a technikából annál inkább fokozódni fog.

Az AHD rendszerekben már most kettévált az alacsonyabb és magasabb felbontás, nem elég hogy az AHD/TVI/CVI kamerák még saját magukkal sem kompatibilisek, egymással még kevésbé.

Na de ezek a kezdeti nehézségek nem rettentik a vásárlókat, mert ocsó és egyszerű, ez pedig a legfontosabb.

De hogy miért is kezdtem ebbe bele, egy kicsit haza szeretnék beszélni. A szélessávú analóg kamerák jele sokkal érzékenyebb, mint egy hagyományos 6-700 Tvsoros kamera. Igazság szerint illene precíz koax kábelt használni, mi úgy híjuk katonai minőség, ez akár 150 forint is lehet méterenként, ha már élvezni akarjuk a nagy méretű képeket. A csavart érpáros, sufni nyelven lan kábel használatáról nem sok tapasztalat van, de nem hiszem hogy hasznos lehet az ocsó, CAT5 kábel. Márpedig egy normális CAT5 rézkábel itt is legalább 150 forint méterenként, ráadásul a használni kívánt passzív balun trafók sem olcsók.        

Hogy miért is tértem erre ki, tehát ha valaki tisztességgel szeretne egy 1-2 megapixeles AHD rendszert megépíteni akkor a vezetékelésre hasonló összeget költhet, mint a még annyira nem kedvelt IP rendszerre.

De lássuk tételesen az eltéréseket.

-          Az IP kamera technológia már 4 megapixel felbontásnál jár, sokkal kisebb tömörítés mellett (H265) az AHD max 2 megapixel.

-          Az IP technológia szárnyal a felbontások tekintetében, ami az analóg technikánál nem jellemző, hisz a további sávszélesség emelés komoly kérdéseket von maga után.

-          Valóban az AHD analóg technika apróbb nehézségekkel otthon összeszerelhető a szomszéd mindenes józsi segítségével. Míg az IP technika egy kicsit összetettebbnek tűnik, persze azt mindenki elfelejti, hogy az IP rendszer is elvihető tőlünk teljesen felprogramozva.

-          Az IP kamerák rendszerbe köthetők rádiós eszközökkel, vezeték nélkül, WIFI technológiával. Hoppá ez az AHD-re nem igaz.

-          Az IP kamerák a rendszer elindítása után egyenként is elérhetők, fotelből, hálózaton, mobilon, akár távolról is, ami jelentősen lecsökkenti a szerviz, extra beállítások, kísérletezgetések idejét, ez AHD-nál ez nem fog menni. Pedig hihetetlen sok beállítás áll még rendelkezésre a kamera menüpont alatt.

-          Az IP kamerák és ANALÓG kamerák ára szinte azonos, azonos minőséget összehasonlítva, ráadásul a szerelési anyagok, vezetékek között sincs különbség.

megj. láttunk nem egy összeszerelt kamerarendszert ocsó kábellel és már a 60-100 távolságban lévő kamerák képe is elkezdett beszürkülni, eltűntek a magas frekvenciás tartalmak.   

Összességében nem szól egyetlen egy komoly érv sem az AHD kamerák mellett. Így talán érthető, hogy bármennyire is szükséges lenne, de nem szeretnék ilyen eszközöket kínálni, mi úgy érezzük hogy ez visszalépés lenne. Bocs.

Várjuk észrevételeit!

BRAND - Gyártóink akikre büszkék vagyunk!
SZAVAZÓ
Elegendő-e az oldalon található műszaki információ a vásárláshoz?
Igen, vásárolni fogok.
Nem, ez alapján nem tudok vásárolni.
Igen, de a vásárláshoz látni, megtekinteni szeretném a terméket.
Igen, de csak boltban vásárolnám meg a terméket.
Nem, mert nem vásárolok Interneten.
Igen, de további információra van szükség amit e-mailben, vagy telefonon megkaphatok.
Igen, de más típusú termékekre van szükség, ezért ahhoz kérünk ajánlatot.
Nem, mert csak olyan cégtől vásárolok aki helyben, a városomban van
    Köszönjük
SZAVAZÓ
Ön szerint hol nyissunk üzletet, amit szívesen keresné fel bemutató, vagy vásárlás céljából?
Róna utca, XIV kerület?
Klauzál tér, VII kerület?
Aladár utca, I kerület?
Érd, központ?
Pesti út, XVII kerület?
Dunaharaszti, központ?
Polgárdi, az autópályától 3 km?
    Köszönjük

Rengeteg hasznos információ, kamera összehasonlítások, éjszakai, nappali és internetes kamera képek, demo kameraszerver. Számos IP és web alapú rendszer, hordozható rögzítők, kamerák, autós kamerák, spéci eszközök. biztonsági kamera, kamera szerelés, kamera csere, objektív, ipari kamera, rejtett kamera, webkamera, web kamera, IP kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, kültéri kamera, dome kamera, kültéri dome kamera, LAN kamera, video rendszerek, kamera rendszerek, kamerarendszerek, kamerarendszer, sport gps, gyerek gps, kamera rendszer, digitális képrögzítés, rejtett kamera, éjszakai képek, infra kamera, infra ledes kamera, flotta követés, benzin lopás, megapixel kamera, Kamera, Rejtett kamera, Ipari kamera, DVR, Video megfigyelés, Biztonságtechnika, GPS nyomkövetés, GPS autó követés, Videokamera, GPS személy követés, Videomegfigyelés, biztonsági kamera, Sony Videokamera.


Hungarian Web Linkgyűjtemény